LG LG LG

10 ani de excelență în tehnologie îți aduc o mulțime de beneficii:

LG

Un an garanție promoțională extinsă

Extindem garanția promoțională standard de 2 ani pentru televizorul tău OLED cu încă un 1 an gratuit, mărind astfel perioada de garanție la un total de trei 3 ani de la data inițială de cumpărare.

LG

Consultanță specializată la domiciliu

Timp de 3 luni de la data achiziției poți beneficia, o singură dată, de verificarea funcționării televizorului OLED. Iar dacă problema nu poate fi rezolvată cu un consilier, un inginer de service poate fi trimis acasă.

LG

Reparație gratuită pentru panoul OLED deteriorat

Timp de 3 luni de la data achiziției poți beneficia, o singură dată, de un serviciu gratuit de reparare a daunelor externe ale panoului.

LG

Reinstalarea gratuită a produsului OLED montat pe perete

Te-ai hotărât să schimbi locuința? Te ajutam noi cu reinstalarea televizorului LG pe perete în noua casă. Această asistență nu include suportul de perete și îndepărtarea televizorului OLED din casa anterioară, iar transportul televizorului revine în sarcina clientului.

Obține beneficiile înregistrându-ți produsul pe pagina www.lg.com/ro/suport.
Înscrie-te
*Se aplică Termenii și condițiile de aici.
LG

Instalare gratuită, tot anul 2023

Îți oferim, tot anul 2023, instalare gratuită pentru televizorul tău OLED (echipamentul montat pe perete nu este inclus). În momentul instalării, echipa de instalare îți poate oferi, de asemenea, sfaturi utile despre cum să utilizezi și să te bucuri pe deplin de toate opțiunile LG OLED.

Pentru a beneficia de instalarea gratuită trebuie să accesezi pagina campanialg.ro
Înscrie-te
*Se aplică Termenii și condițiile de aici.
*Sursă – Omdia. Expedieri unități, 2013-2022. Rezultatele sunt independente de LG Electronics.
Interpretarea acestor rezultate se face pe riscul propriu al părților terțe. Accesați https://www.omdia.com/ pentru mai multe detalii sau accesați fișierul disponibil aici.

Continuăm să depășim noi bariere ale tehnologiei, să fascinăm prin imagini mai vii, mai luminoase, să ducem mai departe efectul de imersiune totală. Un deceniu de evoluție OLED aduce, prin noile game C3 și G3, o lume a α-realismului, un univers în care privitorul este personajul principal, învăluit de imaginea și sunetul excepționale create de procesorul α9 AI 4K Gen6.

Pixeli auto-iluminați LG OLED strălucesc și mai puternic, iar sunetul și imaginea se contopesc perfect.

LG