Cum participi

Pasul 1
Cumpără în perioada 02.07 - 14.08.2021 unul dintre produsele participante LG și înscrie factura pe site până la data de 16.08.2021.
Pasul 2
Factura ta va fi verificată în maxim 7 zile lucrătoare. După validare, vei primi pe e-mail statusul acesteia.
Pasul 3
Dacă te numeri printre primii 100 de participanți câștigători, primești înapoi, garantat, suma de 500 RON.
Pasul 4
Intri automat în tragerea la sorți pentru premiul de la finalul campaniei, ce-ți va completa perfect experiența LG: un Soundbar LG SN7Y!

Premii

Soundbar LG SN7Y


Un sunet de excepție, ca la cinematograf
Pregătește-te pentru o experiență audio incredibilă, puternică și realistă, pentru un divertisment de înaltă calitate. Tehnologia avansată MERIDIAN amplifică sunetul, iar împreună cu Dolby Vision, Atmos și DTS:X, Soundbar-UL LG oferă un sunet 3D imersiv, pentru o calitate de vizionare a filmelor ce se ridică la nivelul celei de la cinema.

Noul tău LG TV îți aduce 500 RON înapoi


Noul tău LG TV îți aduce 500 RON înapoi
Primii 100 de câștigători primesc înapoi, după validarea facturii, suma de 500 RON. Banii vor fi virați în contul menționat la înscriere. Cumpără unul dintre produsele participante și grăbește-te să te numeri printre primii participanți!

Parteneri

Dă viață lumii tale cu
milioane de pixeli auto-luminați

LG OLED este o adevărată bijuterie a tehnologiei, ce-ți depășește toate așteptările. Bucură-te de o calitate incredibilă a imaginii și o experiență de vizionare pe care nu ai mai întâlnit-o până acum, datorită celor 100 de milioane de pixeli auto-luminați! Descoperă paleta bogată de culori ce rămân mereu vii și realiste, cu saturație completă, indiferent de cât de luminos sau întunecat este ecranul!

Campania s-a încheiat pe data de 16.08.2021!