Participă în 3 pași:


Cumpără până la 15.12.2022 unul dintre produsele participante: un aparat frigorific, un uscător sau o mașină de spălat LG


Înscrie factura până la data de 17.12.2022. Aceasta va fi verificată în maximum 7 zile lucrătoare și îți vom trimite apoi un e-mail.


Dacă înscrierea ta în campanie este validată, în funcție de produsul cumpărat, primești până la 500 RON CASHBACK și contribui la protejarea planetei cu ajutorul copacilor plantați de noi pentru fiecare produs comandat de tine

Viitorul este GREEN

Știm cât de important este să ne aducem contribuția cu toții la scăderea emisiilor CO2 și reîmpădurirea României, astfel că susținem inițiativa Asociației MaiMultVerde.Prin intermediul lor, vom planta până la 500 de puieți, în funcție de numărul participanților!

Mai mult, ca strategie pe termen lung în lupta cu încălzirea globală, ne asumăm sa venim permanent cu noi tehnologii inovatoare sustenabile, care te pot ajuta să economisești cât mai multă energie, electricitate și apă.

*Campania nu este sponsorizată de Asociația mai sus menționată.

 

Ce produs LG eficient energetic alegi pentru casa ta?

Cu produsele eficiente energetic LG sustenabilitatea este întotdeauna pe primul loc!

Pentru că frigiderul este mereu în funcțiune, ai nevoie de unul care nu consumă multă energie. Datorită Compresorului Linear Inverter LG, alimentele rămân proaspete o perioadă îndelungată de timp, cu un consum de energie redus.

Vezi produsele participante

Uscătoarele de rufe inteligente LG, cu pompă de căldură DUAL™ Inverter și tehnologie Eco Hybrid™, te ajută să economisești timp iar rufele tale vor fi perfect uscate, igienizate și fără cute.

Descoperă toate produsele

Acum poți să economisești și timp, dar și energie, atunci când speli rufele! Pe lângă un consum de energie redus, mașinile de spălat LG oferă o acțiune de spălare smart, optimizată, în funcție de tipul de țesătură.

Alege un produs

Cea mai bună alegere e green. Înscrie-te acum!

Campania s-a încheiat.

Avem toate motivele să ne concentrăm pe energia verde

Cercetările arată că temperatura medie de pe Pământ a crescut cu aproximativ 1.2 grade Celsius (2.2 grade Fahrenheit) începând cu epoca preindustrială.

Urgența schimbărilor climatice cere un răspuns pe măsură din partea noastră - ne angajăm astfel să obținem neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon și să folosim energie reutilizabilă pe termen lung.*

* Sursă - LG is Going Green, Inside and Out

 
 

România trebuie să rămână VERDE

În România sunt peste 6,5 milioane de hectare de pădure, în care există aproximativ 200 de specii de arbori, plus alte 1200 de specii ierboase. Statisticile arată că avem cele mai întinse păduri virgine, de fag, din Europa.

Vrem să contribuim și noi la păstrarea acestui patrimoniu verde și de aceea ne unim forțele cu clienții noștri pentru a planta copaci într-o zonă din România care are nevoie de susținerea noastră!