O aventură extraordinară,
acustică și vizuală
care-ți depășește așteptările

Cumpără un model participant și primești cadou un partener perfect pentru noul tău LG TV: un LG Soundbar SN5!

Pune pe lista de cadouri încă o surpriză pentru familia ta.
Înscrie-te în doar 3 pași!


Cumpără unul dintre produsele participante în
perioada 01.12.2021 - 28.12.2021.

Înscrie factura pe site-ul campaniei și completează formularul până la data de 30.12.2021. Nu uita să încarci poza facturii fiscale, nu a bonului fiscal. În caz contrar, înscrierea va fi invalidată.

Dacă factura ta este validă vei primi un e-mail cu privire la informațiile finale necesare validării și înscrierii în concurs. Verifică-ți constant adresa de e-mail, pentru a fi sigur că primești notificările!

Crăciunul de anul acesta sună absolut uimitor cu
soundbar-ul LG SN5


Ești captivat de imaginile vii, experimentezi sunetul perfect!
Completează-ți noul LG TV cu performanta bară de sunet LG SN5, cu Dolby Atmos, Dolby Vision și DTS:X. Experimentează sunetul 3D realist și imersiv, pentru o experiență cinematografică sau de concert de excepție! Colindele preferate și filmele de Sărbători prind astfel viață, creând o atmosferă festivă magică pentru familia ta! Grăbește-te să fii printre primii 100 de participanți validați!

Sărbătorile arată și sună spectaculos!


Cele mai frumoase povești ale iernii iau naștere pe ecranul LG TV! Culori extraordinar de bogate, imagini clare și realiste, design minimalist elegant - e momentul să-ți găsești televizorul care-ți oferă o experiență uluitoare din toate punctele de vedere! Cu LG TV ai acces la experiențe vizuale și audio incredibile, tehnologii inovatoare incomparabile și divertisment nelimitat. Alege un LG TV din cea mai potrivită gamă pentru tine: LG NanoCell, LG QNED și LG OLED.Vezi produsele

Ești gata pentru propria ta experiență ta unică LG TV? Cumpără unul dintre modelele participante de la partenerii noștri!

Campania s-a încheiat, limita maximă a fost atinsă! Felicitări tuturor câștigătorilor! Lista acestora va fi afișată conform cu regulamentul campaniei