Alegeri FRESH pentru un stil de viață FIT

Cumpără un produs participant și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete de fitness și nutriție online CarmenFit Club!

Descoperă #NatureFresh
împreună cu Carmen Fit


Nu trebuie să mănânci mai puțin pentru a fi cea mai bună versiune a ta. În ultimii 14 ani am ajutat mii de romance să fie mulțumite și să se simtă bine în corpul lor. A fi în formă înseamnă să ai grijă de sănătatea ta, să faci mișcare zilnic și să mănânci suficient, proaspăt și divers.

Să mănânci sănătos este important dar să te bucuri de mâncare este esențial


Frigiderul este prietenul meu. De la legumele și fructele pe care îmi place să le consum proaspete, până la brânzeturi și carnea de pește, toate alimentele mele preferate își au locul în compartimentele Fresh Balancer și Fresh Converter, unde își păstrează prospețimea și gustul pentru mai mult timp. Te invit să afli o serie de secrete și rețete rapide care mă ajută pe mine și pe clienții mei să rămânem FIT.

Banana muffin


O rețetă simplă și delicioasă pentru un start cu energie, încă de la primele ore ale dimineții. Puteți adăuga fructe, cum ar fi afine, zmeură sau mure, pentru a nuanța gustul.
Descoperă rețeta

Lipie cu legume


O rețetă ușoară și hrănitoare pentru o gustare în timpul zilei sau chiar o alternativă pentru un preparat la prânz, rapid și gustos.
Descoperă rețeta

Salată fresh cu quinoa și brânză telemea


Seara prefer o cină mai ușoară, dar plină cu nutrienți, servită cu 2-3 ore înainte de somn. O digestie grea, după o cină copioasă ne va forța organismul să rămână activ, iar somnul nu va fi suficient de odihnitor.
Descoperă rețeta

Sfaturile lui Carmen pentru un stil de viață sănătos


Hey, sunt Carmen, antrenor personal certificat în sport și nutriție. Descoperă mai jos principalele sfaturi pe care le ofer pentru un stil de viață sănătos!

Află mai multe despre mine
Principiile mele alimentare
Simplu, hrănitor, echilibrat. Pentru un stil de viață activ recomand 3 mese principale și 2 gustări, zilnic. Din cauza programului meu încărcat, am foarte puțin timp liber. Îmi place să prepar feluri de mâncare delicioase, rapide folosind ingrediente variate.
Ce am mereu in frigider
Legume proaspete, fructe, pește, brânzeturi, lapte și iaurturi.
3 alimente preferate pentru micul dejun
Fulgi de ovăz, iaurt grecesc, unt de arahide.
Grăsimile
Deși nu incurajez consumul în exces, nu evit grăsimile. Sunt sănătoase și chiar necesare organismului.
De unde cumpăr alimente și cât de des
Nu atât de des pe cât mi-aș dori. Încerc să îmi cumpăr legumele și fructele din piață, unde le găsesc proaspete și gustoase, iar carnea și lactatele de la magazine specializate sau, când nu am timp, de la supermarket. Însă frigiderul mă ajută enorm. Pot să păstrez proaspete produsele și preparatele mai mult timp și să mă bucur de alimentele preferate.
Proteine prietenoase
Carne, pește, fructe de mare, lactate, tofu.
Citesc mereu eticheta cu ingrediente
Tind să evit aditivii, conservanții și zahărul, atunci când este posibil.
Guilty pleasures alimentare
Untul de arahide.
Pofta de dulce
Nu sunt fan dulciuri și nici nu simt pofta de dulce. Recomand mereu clientelor mele să mănânce suficient, să nu sară peste mese și gustări, să nu se infometeze și așa pofta de dulce nu le va mai da târcoale.
No go în alimentație
Junk food.

Alege o viață sănătoasă

cu ajutorul tehnologiei Nature Fresh

Înscrie factura și câștigă