Transformă-ți casa într-o galerie de artă
cu LG OLED TV și LG NanoCell TV

Un cadou garantat pentru o atmosferă de excepție

Soundbar LG SN5Y

Întregește orice viziune creatoare cu un sunet de înaltă rezoluție, care te învăluie.
Indiferent că este vorba de muzică, filme, jocuri, ai acces la o calitate a sunetului extraordinară. Tehnologia DTS folosește trei difuzoare frontale și un difuzor de frecvențe joase, pentru a crea o experiență audio deplină. Soundbar-ul LG SN5Y este ușor de actualizat și conectat la tehnologia Surround, oferind un sunet extrem de realist și puternic.


LG TV

Cum participi

image

Achiziționează în perioada 13.11.2020 - 10.12.2020 cel mai potrivit televizor LG pentru tine dintre produsele participante în această promoție. Ai la dispoziție o gamă completă de televizoare, ca să-l poți găsi pe cel ce se integrează perfect stilului tău.

LG
image

După ce ai ales televizorul LG care-ți va oferi o experiență vizuală la superlativ, grăbește-te să înscrii factura aici, până la data de 10.12.2020. Validarea va avea loc în curs de 7 zile lucrătoare. Dacă factura ta este eligibilă, vei primi un email din care vei fi direcționat către un formular în care vei completa adresa de livrare și vei încărca actul de identitate.

image

Dacă te numeri printre primii 50 de participanți validați, vei primi cadou garantat un Soundbar LG SN5Y. Pentru că o experiență vizuală unică merită un sunet pe măsură!

Vizitează galeria produselor din cadrul campaniei

Cu LG TV, ai acces la tehnologii unice, cele mai bogate culori și imagini extraordinar de vii și clare din orice unghi de vizualizare. Extrem de subțiri, cu un design minimalist și elegant, televizoarele LG ce se potrivesc perfect pe orice perete, în orice decor. Descoperă oferta completă a modelelor LG OLED TV și LG NanoCell TV din cadrul promoției!

Vezi produse participante LG TV
 

Campania s-a încheiat! Mulțumim pentru participare.