Transformă-ți casa într-o galerie de artă
cu LG OLED TV și LG NanoCell TV

Un cadou garantat și un premiu la finalul campaniei, pentru o atmosferă de excepție

Soundbar LG SN5Y

Întregește orice viziune creatoare cu un sunet de înaltă rezoluție, care te învăluie.
Indiferent că este vorba de muzică, filme, jocuri, ai acces la o calitate a sunetului extraordinară. Tehnologia DTS folosește trei difuzoare frontale și un difuzor de frecvențe joase, pentru a crea o experiență audio deplină. Soundbar-ul LG SN5Y este ușor de actualizat și conectat la tehnologia Surround, oferind un sunet extrem de realist și puternic.


LG TV

Marele Premiu: un Frigider LG Side-by-Side InstaView Door-in-Door sau echivalentul acestuia în bani

LG
LG

O performanță tehnologică inteligentă pentru prospețimea îndelungată a alimentelor tale.
Cu LG Side by Side InstaView Door-în-Door vezi rapid conținutul frigiderului și reduci pierderile de aer rece. Trebuie doar să bați de două ori în panoul de sticlă și interiorul se luminează, fără să mai deschizi ușa. De asemenea, poți să comunici foarte ușor cu el! Cu ajutorul aplicației Smart ThinQ, poți să controlezi frigiderul de pe smartphone și să reglezi temperatura de la distanță.

Cum participi

image

Achiziționează în perioada 15.10.2020 - 12.11.2020 cel mai potrivit televizor LG pentru tine dintre produsele participante în această promoție. Ai la dispoziție o gamă completă de televizoare, ca să-l poți găsi pe cel ce se integrează perfect stilului tău.

LG
image

După ce ai ales televizorul LG care-ți va oferi o experiență vizuală la superlativ, grăbește-te să înscrii factura aici, până la data de 16.11.2020. Validarea va avea loc în curs de 7 zile lucrătoare.

image

Dacă te numeri printre primii 100 de participanți validați, vei primi cadou garantat un Soundbar LG SN5Y. Pentru că o experiență vizuală unică merită un sunet pe măsură! În același timp, vei intra în tragerea la sorți pentru marele premiu de la finalul campaniei: un Frigider LG Side by Side InstaView Door-in-Door sau echivalentul acestuia în bani.

Vizitează galeria produselor din cadrul campaniei

Cu LG TV, ai acces la tehnologii unice, cele mai bogate culori și imagini extraordinar de vii și clare din orice unghi de vizualizare. Extrem de subțiri, cu un design minimalist și elegant, televizoarele LG ce se potrivesc perfect pe orice perete, în orice decor. Descoperă oferta completă a modelelor LG OLED TV și LG NanoCell TV din cadrul promoției!

Vezi produse participante LG TV
 

Înscrie-te pentru a te putea bucurade o adevărată operă de artă a tehnologiei LG