EXPERIMENTEAZĂ JOCURILE
LA UN ALT NIVEL

Intră în joc în doar 3 etape

Ești gata pentru o experiență epică? Cumpără unul dintre produsele LG TV participante în perioada 20.01.2023 - 23.04.2023

Înscrie factura până la data de 26.04.2023, iar validarea ei va dura cel mult 7 zile lucrătoare.

În funcție de produsul cumpărat, primești un voucher NVIDIA GeForce sau un pachet de gaming format din voucher și un gamepad portabil. Iar apoi... GAME ON!

Dă "Unlock" la premiul garantat

Învingătorul ia totul, inclusiv un cadou cu care ai acces la mai multă distracție. Noul tău LG TV îți aduce gratuit unul dintre cele 200 de vouchere pentru serviciul NVIDIA GeForce NOW sau unul dintre cele 300 de pachete formate din voucher NVIDIA GeForce NOW și un gamepad portabil. Pregătește-te pentru cât mai multe victorii cu 6 luni de game streaming! Cadoul din prezenta campanie oferă accesul la această platformă, achiziția jocurilor fiind în sarcina fiecărui participant.

*Campania nu este sponsorizată și nu se asociază cu Shaks.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Conectarea
Gamepad-ului

Joystick-ul este compatibil cu televizoarele LG cu sistem de operare WebOS doar în modul Windows/MacOs/ Chromebook. Televizoarele compatibile: LG OLED TV și LG QNED TV, gama 2021 și 2022. Pentru lista modelelor, consultați regulamentul campaniei.

*Vă rugăm să descărcați manualul de instrucțiuni de pe site-ul https://en.shaksgame.com/app/ sau ghidul rapid de aici.
1

Mod Setare: Când alimentarea este oprită, apăsați simultan butonul [ + Select] pentru pornire.

2

Mod Verificare: Verificați dacă semnalele LED #1, #2, #3 sunt stinse, doar #4 este aprins. Dacă da, se conectează la un dispozitiv TV LG WebOS, Windows/Mac OS, Chromebook. Dacă nu, repetați pasul anterior.

3

Asociere Bluetooth: pe joystick-ul dumneavoastră apăsați [Select + Start] simultan, timp de 3 secunde, până când semnalele LED #1 si #2 se aprind și se sting rapid. Pe televizorul dumneavostră LG cu sistem de operare WebOS, urmați calea [ Toate Setările- General - Dispozitive - Dispozitive Externe - Conectare controller Bluetooth ] și selectați joystick-ul dvs. care trebuie să fie identificat sub denumirea de forma „SHAKS S3i xxxx Win-MAC”. Odată asociat gamepad-ul, televizorul dvs. îl va salva iar cele două dispozitive se vor reconecta automat pe viitor.

*Se recomandă utilizarea Windows 10 sau o versiune ulterioară. Dacă utilizați Windows 7, vă rugăm să instalați mai întâi driverul „Xbox 360 driver”, drive disponibil pe site-ul Shaks.
*Joystick -ul este compatibil cu WebOS doar in modul Windows/MacOs

Campania s-a încheiat pe data de 2023-04-26.