imagine

CADOURI GARANTATE

În perioada 15 iulie - 30 noiembrie, cumpără online sau din magazinele partenerilor LG un telefon LG K40, un LG Q60 sau noul model LG G8S, înscrie factura până pe 5 decembrie și primești un cadou garantat.

E momentul tău, nu pierde ocazia!

LG-G8S

Descoperă noul telefon G8S şi află cât de uşor e să-l controlezi, fără a-l atinge. În plus, camera foto și opţiunile video promit materiale de calitate, uşor de personalizat. Cumpără-l acum de la Orange sau Vodafone și primești garantat o boxă LG XBOOM Go PK5 care-ți asigură calitate performantă a sunetului și portabilitate fără compromisuri.

LG K40

E momentul tău! LG K40 te aşteaptă cu un ecran HD Fullvision de 5/7'', pe care orice detaliu contează. Mai ales când este surprins cu camera frontală de 16 MP, echipată cu opţiuni AI. Telefonul beneficiază de o cameră performantă. Dacă-l cumperi de la Orange, Vodafone, Altex, eMAG, F64 sau PC Garage, primeşti şi opţiunea de a-ţi personaliza propria fotocarte cu cele mai frumoase momente surprinse de obiectivul foto.

LG Q60

Performanţa şi durabilitatea sunt cartea de vizită pentru LG Q60. Cu 3 camere pregătite oricând pentru fotografii excepţionale şi cu funcţia de portret, vei fi fotograful perfect, fără efort. Profită de opţiunile avansate de fotografiere ale acestui telefon, cu ajutorul unui trepied cadou, capabil să asigure stabilitatea fotografiilor, dar şi suficient de flexibil pentru a surprinde un unghi inedit. Cumpără-l acum de la partenerii LG Orange, Vodafone, Altex, eMAG, F64 sau PC Garage.

Campania s-a încheiat pe data de 2019-12-05 la ora 23:59. Felicitări tuturor câștigătorilor!