Participă în campanie și noi
îți oferim CASHBACK
de până la 300 RON*!

Vezi detalii

Spală rapid
și eficient

Dotate cu tehnologii și funcții inovatoare, mașinile de spălat și uscătoarele de rufe LG nu se limitează doar la a-ți ușura munca, ci păstrează ca noi hainele tale preferate.

Acestea îngrijesc cu atenție țesăturile și, în același timp, sunt prietenoase cu mediul, având un consum redus de energie.

Spălatul rufelor nu a fost niciodata mai simplu – mai putin efort și mai mult timp pentru pasiunile tale.

De ce să alegi mașinile
de spălat
și uscătoarele LG?

Descoperă de ce mașina de spălat LG este alegerea ideală pentru o spălare rapidă, fara zgomot sau vibrații si cu un consum redus de energie. În plus, controlezi masina prin aplicația SmartThinQ atunci când ești departe, contribuind astfel la un stil de viață modern și sustenabil.

Cu tehnologia sa de uscare rapidă și capacitatea de a îngriji cu delicatețe țesăturile, uscatorul LG este partenerul perfect pentru menținerea hainelor tale în condiții impecabile.

Câștigă în trei pași

Cumpără produsul LG dorit dintre modelele participante în promoție în perioada 13.10.2023 – 31.12.2023.

Înscrie factura până la data de 31.12.2023 și completează-ți datele. Factura ta va fi verificată în maxim 7 zile lucrătoare.

Dacă ești un participant validat, primești GARANTAT CASHBACK.

Alege produsele pentru o viață mai frumoasă

Acum poți să economisești și timp, dar și energie, atunci când speli rufele! Pe lângă un consum de energie redus, mașinile de spălat LG oferă o acțiune de spălare smart, optimizată, în funcție de tipul de țesătură.

Vezi produsele

Uscătoarele de rufe inteligente LG, cu pompă de căldură DUAL™ Inverter și tehnologie Eco Hybrid™, te ajută să economisești timp iar rufele tale vor fi perfect uscate, igienizate și fără cute.

Vezi produsele

Campania s-a încheiat pe data de 2023-12-31.