Tehnologia AI DDTM

Fă cunoștință cu tehnologia AI DDTM LG și descoperă îngrijirea inteligentă pentru hainele tale! Pe baza a 20.000 de informații, AI DDTM oferă cea mai bună variantă de spălare pentru a vă proteja hainele.

AI DDTM detectează nu numai greutatea, dar identifică și tipul țesăturii, optimizând astfel programul de spălare și uscare pentru țesătura respectivă.

TurboWashTM 360o

Haine curate în doar 39 de minute!
Cu TurboWashTM 360o, rufele tale pot fi curățate complet în doar 39 de minute, fără a compromite protecția țesăturii, datorită celor 4 duze care asigură un flux multidirecțional (3D).

Steam+

Tehnologia LG Steam+ asigură spălarea hainelor cu ajutorul aburilor, precum și eliminarea alergenilor, ajutând la păstrarea unui mediu sănătos.

Capacitate de încărcare mai mare cu Perfect Fit

Mașina inteligentă LG AI DD nu are nevoie de un spațiu mai mare. Fără a crește dimensiunea mașinii de spălat, LG AI DD beneficiază de o mai mare capacitate de încărcare.

Mai durabil și igienic

Ușa exterioară a mașinii LG AI DD, proiectată cu geam securizat, este acum mai rezistentă iar noul afișaj, de dimensiuni mai mari, conferă mașinii un design și o eleganță aparte.
Atât cuva, cât și paletele, sunt fabricate din oțel inoxidabil și oferă un nivel de igienă ridicat,
evitând contaminarea hainelor cu bacteriile care s-ar putea dezvolta în interior.

SmartThinQTM

Datorită tehnologiei SmartThinQ™, poți să monitorizezi și să controlezi de la distanță mașina de spălat inteligentă LG AI DD.
Interacționează cu mașina de spălat și accesează cele mai noi inovații LG.

Descoperă aici întreaga gamă LG AI DD

Parteneri LG