LG
LG

Descoperă beneficiile Uscătorului de rufe LG

Toate tipurile de țesături sunt în siguranță cu uscătoarele de rufe LG cu pompă de căldură DUAL Inverter! Indiferent că este vorba de blugi, așternuturi de pat sau bluze din mătase, uscătoarele LG asigură o uscare prietenoasă și optimizată în funcție de țesătură, înlătură riscul micșorării hainelor și reduc cutele.

Calitatea vieții trebuie să fie întotdeauna pe primul loc! Datorită tehnologiei Allergy Care, uscătorul LG elimină până la 99% dintre acarienii ce pot cauza alergii sau alte probleme respiratorii, pentru ca tu să te bucuri de un mediu mult mai sănătos, fără alergeni.

În plus, pentru că este vorba de un uscător de rufe smart, îl poți controla foarte ușor direct de pe telefon cu ajutorul aplicației Smart ThinQ!

Alege un Uscător LG și primești un cadou garantat

LGCumpără în perioada 15.03.2022 – 30.06.2022 un uscător LG dintre produsele participante în promoție.

LGÎnscrie factura până la data de 03.07.2022 și completează-țidatele.

LGFactura ta va fi verificată în maxim 7 zile lucrătoare și, după validarea ei, primești GARANTAT un LG Dryer Stacking Kit!

Economisește spațiu cu LG Dryer Stacking Kit

LG Dryer Stacking Kit este un produs util și inovator, care te ajută să suprapui în siguranță uscătorul de rufe deasupra mașinii de spălat și să economisești astfel mult spațiu.

LG
LG

Campania s-a încheiat.